Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023 | 10:18
Αρχική Αττική Άνω Λιόσια: Σε πλήρη εξέλιξη το αντιπλημμυρικό έργο στο ρέμα της Σούρεζας

Άνω Λιόσια: Σε πλήρη εξέλιξη το αντιπλημμυρικό έργο στο ρέμα της Σούρεζας

newsroom |

Αυτοψία του δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού – Στα 4,23 εκατ. ευρώ ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου

Αυτοψία στο υπό εξέλιξη αντιπλημμυρικό έργο στο ρέμα της Σούρεζας, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών, πραγματοποίησε πρόσφατα ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Στόχος του σημαντικού έργου που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με την τοποθέτηση αγωγού ομβρίων αρχής γενομένης από την οδό Αλιάκμονος και εν συνεχεία επί των οδών Θεσσαλίας και Πίνδου, είναι η αντιπλημμυρική προστασία των Άνω Λιοσίων και η βελτίωση της καθημερινότητας, των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, το έργο συνολικού προϋπολογισμού 4.230.000 ευρώ, μέσω ενεργειών του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάση Σχίζα και του ειδικού συνεργάτη του δημάρχου, Γιάννη Λιάκου, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Ενίσχυσης Δήμων του υπουργείου Εσωτερικών “Αντώνης Τρίτσης”.

Άνω Λιόσια: Σε πλήρη εξέλιξη το αντιπλημμυρικό έργο στο ρέμα της Σούρεζας

«Το έργο συνδέεται με το άλλο μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο που βρίσκεται ταυτόχρονα σε πλήρη εξέλιξη, στην οδό Αιγαίου Πελάγους, στα Άνω Λιόσια», υπογραμμίζει ο αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας, τονίζοντας ότι «είναι το τέταρτο αντιπλημμυρικό που υλοποιείται επί διοικήσεως Χρήστου Παππού».

Τη μελέτη του έργου εκπόνησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής, η οποία έχει και την εποπτεία του.

«Θωρακίζουμε τον δήμο μας, με αντιπλημμυρικά έργα σε όλες τις περιοχές που έχουν παρατηρηθεί στο παρελθόν πλημμυρικά φαινόμενα, ώστε με την ολοκλήρωσή τους να μην ξαναζήσουμε παρόμοιες καταστάσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Φυλής, Χρ. Παππούς.

Τελευταία Νέα