
Διακοπή της κυκλοφορίας στην Παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας – Θηβών, στο ύψος της Μάνδρας και στα δύο ρεύματα
Στην προληπτική εκκένωση τεσσάρων οικισμών του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας προχωρούν οι αρχές, καθώς το πύρινο μέτωπο στα Δερβενοχώρια προχωρά ανεξέλεγκτο.
Συγκεκριμένα, έχει δοθεί εντολή εκκένωσης με κατεύθυνση προς Μάνδρα για τους κατοίκους των οικισμών:
– Πουρνάρι
– Πανόραμα (Οικισμός ΤΙΤΑΝ)
– Αγία Σωτήρα
– Παλαιοχώρι
Η Ελληνική Αστυνομία έχει προχωρήσει στη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας – Θηβών, από τον κόμβο της Μάνδρας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Όπως ενημέρωσε η Αττική Οδός, οι έξοδοι Μάνδρας και Μαγούλας είναι κλειστές στην κατεύθυνση προς Θήβα – Μαγούλα, λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή των Δερβενοχωρίων.

