Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 | 07:52
Αρχική Πολιτική Ανδρουλάκης: Επισκέφθηκε το καφέ «Το Παρεάκι» στον Άγιο Δημήτριο, με αφορμή την...

Ανδρουλάκης: Επισκέφθηκε το καφέ «Το Παρεάκι» στον Άγιο Δημήτριο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού

newsroom |

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ βρέθηκε στο καφέ, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, όπου εργάζονται νέοι συνάνθρωποί μας στο φάσμα του αυτισμού

Το καφέ «Το Παρεάκι» στον Άγιο Δημήτριο, όπου εργάζονται συνάνθρωποί μας στο φάσμα του αυτισμού, επισκέφθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Ενημέρωσης για τον αυτισμό, ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε με αυτή τη συμβολική επίσκεψη την ανάγκη να επενδύσουμε σε ισχυρές κοινωνικές δομές καθώς και καθολικά προγράμματα κοινωνικής, εκπαιδευτικής και επαγγελματικής ένταξης των παιδιών στο φάσμα του αυτισμού.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής συζήτησε με την Σύλια και τον Δημήτρη, που εργάζονται τους τελευταίους μήνες στο «Παρεάκι», χώρο που παραχώρησε ο Δήμος Αγίου Δημητρίου στους εκπαιδευόμενους του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) «Ορίζοντες», δημιουργώντας ένα φιλόξενο στέκι για την ένταξη ατόμων με Αναπηρία στην αγορά εργασίας.

Το παρών στην επίσκεψη του Νίκου Ανδρουλάκη στο καφέ «Το Παρεάκι» έδωσαν, μεταξύ άλλων, η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου και η βουλεύτρια Νοτίου Τομέα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Τόνια Αντωνίου.

Η ανάρτηση του Νίκου Ανδρουλάκη

Τελευταία Νέα