Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 | 12:40
ΑρχικήΑττικήΑνατολική ΑττικήΑγ. Απόστολοι Καλάμου: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης λειτουργικών βαθών στο λιμάνι

Αγ. Απόστολοι Καλάμου: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης λειτουργικών βαθών στο λιμάνι

newsroom |

Με το συγκεκριμένο έργο επιλύονται χρόνια προβλήματα των επαγγελματιών αλιέων και δίνεται ώθηση στον τουρισμό της ευρύτερης περιοχής.

Το μεγάλο έργο της αποκατάστασης των λειτουργικών βαθών στο αλιευτικό καταφύγιο των Αγίων Αποστόλων Καλάμου, που αποτελούσε βασικό στόχο και εκ των προτεραιοτήτων του Δήμου Ωρωπού, ολοκληρώθηκε.

Έτσι, το λιμάνι των Αγίων Αποστόλων αναβαθμίζεται και μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο και ασφαλές καταφύγιο σκαφών. Όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά, με το έργο αυτό επιλύονται χρόνια προβλήματα των επαγγελματιών αλιέων και δίνεται ώθηση στον τουρισμό της περιοχής.

«Μετά από μεγάλες προσπάθειες της δημοτικής αρχής, κόντρα στις πολύχρονες καθυστερήσεις που δυσκόλεψαν το έργο της αποκατάστασης των λειτουργικών βαθών στο αλιευτικό καταφύγιο των Αγίων Αποστόλων, είτε αυτές είχαν να κάνουν με χρηματοδοτήσεις, είτε με αλλού είδους παρεμβάσεις που δεν είχαν πάντα αγαθές προθέσεις, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω, πως αφού όλα αυτά τα προβλήματα ξεπεράστηκαν, φτάσαμε πλέον στην ολοκλήρωση του έργου», δήλωσε ο δήμαρχος Ωρωπού, Γιώργος Γιασημάκης και πρόσθεσε: «Με αγώνα, με επιμονή και με σύστημα, πραγματοποιούμε τα όσα υποσχεθήκαμε σε όλες τις περιοχές του δήμου μας, δίνοντας στην περιοχή μας μεγαλύτερη αξία και πιο σύγχρονη εικόνα που θα αποτελέσουν τους πόλους έλξης όλο και περισσότερων επισκεπτών. Μαζί προχωράμε για να πάμε τον δήμο μας μπροστά».

• Ακολουθήστε το attica24 σε FacebookTwitterInstagram και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα