Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022 | 02:14
Αρχική Αθλητισμός ΑΕΚ - Νέα Φιλαδέλφεια: Υπογράφηκε η άδεια για την «Αγια-Σοφιά OPAP Arena»

ΑΕΚ – Νέα Φιλαδέλφεια: Υπογράφηκε η άδεια για την «Αγια-Σοφιά OPAP Arena»

newsroom |

Διευθετήθηκε το θέμα της αδειοδότησης-λειτουργίας του νέου γηπέδου της ΑΕΚ – Αντίστροφη μέτρηση για τα εγκαίνια (30/9) και το πρώτο επίσημο παιχνίδι (3/10) της Ένωσης

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος για την έκδοση προσωρινής άδειας λειτουργίας της «Αγια-Σοφιά OPAP Arena», αφού έπεσαν οι υπογραφές που απέμεναν για να τελειώσει και η συγκεκριμένη διαδικασία.

Έτσι, διευθετήθηκε και το θέμα με την άδεια της Περιφέρειας Αττικής για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και πλέον οι ιθύνοντες της ΠΑΕ μπορούν να συνεχίσουν απρόσκοπτα τις προετοιμασίες για τα επίσημα εγκαίνια (Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 20:00) και το πρώτο παιχνίδι (6η αγωνιστική Superleague) με τον Ιωνικό (Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 20:00).

Υπενθυμίζεται πως για την εκδήλωση της ερχόμενης Παρασκευής (30/9), η ΠΑΕ ΑΕΚ θα εκδώσει συλλεκτικά εισιτήρια στη συμβολική τιμή των 21 ευρώ για όλους τους φιλάθλους καθώς δεν θα ισχύσουν τα διαρκείας. Παράλληλα, άμεσα η ΠΑΕ αναμένεται να εκδώσει ανακοίνωση και για το ιστορικό πρώτο παιχνίδι της ομάδας στο νέο γήπεδο και όπως εκτιμάται θα βγουν στην κυκλοφορία περίπου 8-10.000 εισιτήρια.

Τελευταία Νέα