Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 | 13:04
ΑρχικήCity Stories12o Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας και «Ο Άλλος Άνθρωπος» ένωσαν τις δυνάμεις τους!

12o Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας και «Ο Άλλος Άνθρωπος» ένωσαν τις δυνάμεις τους!

newsroom |

Ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος μαζί με τους μαθητές του 12ου Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας, έστειλαν ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης ενόψει και των εορτών

Με έναν διαφορετικό τρόπο το 12ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας αποφάσισε να κάνει πράξη το μήνυμα των Χριστουγέννων και των εορτών, διοργανώνοντας την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στον πεζόδρομο Πλάτωνος ανοιχτή εκδήλωση με πρωταγωνιστή τον «Άλλο Άνθρωπο».

Οι μαθήτριες και μαθητές ήρθαν σε επαφή με την ιδέα της κοινωνικής κουζίνας, συμμετέχοντας σε μια δράση αλληλεγγύης. Απ’ αυτή τη γιορτή αγάπης δεν θα μπορούσαν να λείπουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, κάλαντα, μουσικές και τα χαμόγελα των παιδιών.

Εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και «μαγείρεψαν» σε όλους συναισθήματα χαράς και ελπίδας, με την ευχή να αλλάξει ο κόσμος προς το καλύτερο γιατί αλλάζουμε εμείς.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, η αντιδήμαρχος Παιδείας Μαρία Αραβαντινού-Τσιμπλάκη, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ελευθέριος Χατζηπαυλίδης και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλίας Σάμιος.

Τελευταία Νέα