Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022 | 01:49
Αρχική Πολιτική ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Πολιτική εκδήλωση στη Μάνδρα τη Δευτέρα 22/11 - Ομιλητές οι Δ....

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Πολιτική εκδήλωση στη Μάνδρα τη Δευτέρα 22/11 – Ομιλητές οι Δ. Τζανακόπουλος και Γ. Τσίπρας

newsroom |

Η εκδήλωση με θέμα: «Ανοίγουμε διάλογο με την κοινωνία για τα μεγάλα προβλήματα. Ποια η προοπτική του εναλλακτικού σχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία», θα φιλοξενηθεί στο δημαρχείο Μάνδρας, στις 19:00

Η Οργάνωση Μελών Μάνδρας – Ειδυλλίας και η Νομαρχιακή Επιτροπή τού ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δυτικής Αττικής διοργανώνουν τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα: «Ανοίγουμε διάλογο με την κοινωνία για τα μεγάλα προβλήματα. Ποια η προοπτική του εναλλακτικού σχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία». 

Κεντρικοί ομιλητές της πολιτικής εκδήλωσης θα είναι ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Α’ Αθηνών και ο Γιώργος Τσίπρας, βουλευτής Δυτικής Αττικής και αναπληρωτής τομεάρχης Εθνικής Άμυνας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα στις 7 το απόγευμα, στο δημαρχείο Μάνδρας (Στρ. Ν. Ρόκα 45).

Ποια είναι η σημερινή κατάσταση που βιώνουν οι πολίτες σε βασικούς τομείς όπως υγεία, εργασία, παιδεία, ποια είναι τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής και πώς αυτά διαμορφώνονται από τις κυβερνητικές πολιτικές, ποια είναι η πρόταση τού ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τι προβλέπει για την ακρίβεια και την αντιμετώπιση της πανδημίας, τι απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις αλλά και ποια προοπτική δημιουργεί το νέο συγκροτημένο και επικαιροποιημένο σχέδιο διακυβέρνησής του, είναι μερικά από τα ζητήματα που θα συζητηθούν με πολίτες και φορείς στην ανοικτή εκδήλωση.

Σημειώνεται ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ατομικής προστασίας για την πανδημία.

Τελευταία Νέα