Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023 | 10:25
Αρχική Υγεία Σε λειτουργία το ανακαινισμένο ΤΕΠ του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών - Επιθεώρηση από...

Σε λειτουργία το ανακαινισμένο ΤΕΠ του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών – Επιθεώρηση από τον αρχηγό ΓΕΝ

newsroom |

Το ανακαινισμένο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΝΝΑ περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, έντεκα κλίνες για παθολογικά και χειρουργικά περιστατικά, τρεις κλίνες βραχείας νοσηλείας και μία αίθουσα μικροεπεμβάσεων πλήρως εξοπλισμένη

Tο ανακαινισμένο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (ΤΕΠ/ΝΝΑ) επιθεώρησε την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας του.

Ο κ. Πετράκης συνεχάρη το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό που ενεπλάκη στην υλοποίηση του έργου, καθώς και το υγειονομικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΝΝΑ για το σημαντικό έργο που επιτελούν. Πριν την επιθεώρηση του αρχηγού ΓΕΝ, τελέστηκε αγιασμός.

Στόχος της ανακαίνισης του τμήματος είναι η κάλυψη των αυξημένων απαιτήσεων περίθαλψης μέσω της επέκτασης, διαμόρφωσης και εκσυγχρονισμού του, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Στο πλαίσιο αυτό, έγινε σημαντική ανακατανομή των χώρων, προκειμένου να ενισχυθούν οι υπηρεσίες επείγουσας φροντίδας του νοσοκομείου, να καταστεί αποτελεσματικότερη η εξυπηρέτηση των ασθενών, καθώς και να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας του υγειονομικού προσωπικού.

Το ανακαινισμένο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών περιλαμβάνει έντεκα κλίνες για παθολογικά και χειρουργικά περιστατικά, τρεις κλίνες βραχείας νοσηλείας, μία αίθουσα μικροεπεμβάσεων πλήρως εξοπλισμένη καθώς και ένα δωμάτιο για μολυσματικά περιστατικά με αυξημένη επικινδυνότητα (SARS-COV-2).

Τον αρχηγό ΓΕΝ συνόδευαν, ο υπαρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Γεώργιος Καμπουράκης, ο διευθυντής της διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΝ, υποναύαρχος Αντώνιος Παπαγεωργίου, ο διευθυντής Γ’ Κλάδου του ΓΕΝ, αρχιπλοίαρχος Σπυρίδων Λαγάρας και ο διευθυντής του ΝΝΑ, αρχιπλοίαρχος Λάμπρος Μπιλάλης.

Δείτε φωτογραφίες

📷 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝ
📷 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝ
📷 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝ
📷 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝ
📷 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝ

Τελευταία Νέα