Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 | 08:12
Αρχική City Stories Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα: Διαδικτυακή διαβούλευση για τη Δημοτική Συγκοινωνία

Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα: Διαδικτυακή διαβούλευση για τη Δημοτική Συγκοινωνία

newsroom |

Οι πολίτες και δημότες μπορούν να λάβουν μέρος ανώνυμα στη διαβούλευση, έως τις 21 Ιουνίου, μέσω και της πλατφόρμας Novoville

Σε δημόσια διαδικτυακή διαβούλευση έχει τεθεί εδώ και μερικές ημέρες η Δημοτική Συγκοινωνία, με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας να καλεί τους πολίτες να λάβουν μέρος, καταθέτοντας τις απόψεις και προτάσεις τους με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης.

Η διαβούλευση ξεκίνησε την Τετάρτη 8 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως την Τρίτη 21 Ιουνίου.

Όπως τονίζεται, για πρώτη φορά, δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες να συμμετέχουν σε διαβούλευση εύκολα και γρήγορα από το κινητό τους τηλέφωνο ή τον υπολογιστή τους, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Novoville.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στη διαβούλευση, ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους:

Στόχος του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας είναι να αξιοποιήσει τις νέες τεχνολογίες και όλα τα διαθέσιμα ψηφιακά μέσα, ώστε να διευκολύνει τον ενεργό ρόλο των δημοτών στη διαμόρφωση των αποφάσεων της δημοτικής αρχής.

Το ερωτηματολόγιο διερευνά το βαθμό ικανοποίησης των πολιτών από τη Δημοτική Συγκοινωνία, τη συχνότητα και τους λόγους μετακίνησής τους με τη Δημοτική Συγκοινωνία, τα προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν, καθώς και τα σχόλια ή τις παρατηρήσεις τους για τη βελτίωση της Δημοτικής Συγκοινωνίας.

Σημειώνεται ότι το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και τα δεδομένα που θα συλλεχθούν θα χρησιμοποιηθούν για τη λήψη αποφάσεων σχετικά με τη Δημοτική Συγκοινωνία.

Τελευταία Νέα