Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2026 | 12:50
ΑρχικήΠολιτισμόςΕπίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής αναγορεύεται ο Ιταλός αρχιτέκτονας Μασιμιλιάνο Φούκσας

Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής αναγορεύεται ο Ιταλός αρχιτέκτονας Μασιμιλιάνο Φούκσας

newsroom |

Η τελετή αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, την Τετάρτη 11 Μαΐου

Ο Μασιμιλιάνο Φούκσας, Ιταλός αρχιτέκτονας και δημιουργός του Συνεδριακού Κέντρου της Ρώμης «Το Σύννεφο» (La Nuvola), επισκέπτεται την Αθήνα προκειμένου να αναγορευτεί από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, την Τετάρτη 11 Μαΐου, σε Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού.

Η τελετή αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138), στις 18:00 και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων.

Με αφορμή την παρουσία του στην Αθήνα, ο σπουδαίος Ιταλός αρχιτέκτονας θα πραγματοποιήσει και μια διάλεξη, με τίτλο “Innovation and Architecture”.

Τελευταία Νέα