Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 | 17:51
Αρχική Πολιτισμός Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης: Παρουσίαση του βιβλίου του Π. Φιλίππου...

Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης: Παρουσίαση του βιβλίου του Π. Φιλίππου «Η Επανάσταση στην Αττική και η απελευθέρωση της Αθήνας»

newsroom |

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου και θα φιλοξενηθεί στο δημαρχείο Βούλας

Εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «Η Επανάσταση στην Αττική και η απελευθέρωση της Αθήνας» του αρχαιολόγου και δημάρχου Σαρωνικού, Πέτρου Φιλίππου, διοργανώνει ο Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου στις 19:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα).

Το βιβλίου του κ. Φιλίππου επανεκδόθηκε από τον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, στα πλαίσια του εορτασμού των 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης του 1821 και διανεμήθηκε σε όλους του μαθητές των γυμνασίων και λυκείων της πόλης.

Την προσεχή εκδήλωση θα χαιρετήσει ο δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και εισηγητές θα είναι ο συγγραφέας του βιβλίου, Πέτρος Φιλίππου και ο Κώστας Πρίφτης, καθηγητής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ – Ιστοριοδίφης, ενώ αποσπάσματα του βιβλίου θα απαγγείλει η ποιήτρια και συγγραφέας, Ματίνα Κ. Καρελιώτη.

Στην εκδήλωση τα τηρηθούν όλα τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας Covid-19 και θα επιτραπεί η είσοδος μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης κατά τις τελευταίες 180 μέρες ή με rapid test 48 ωρών.

Τελευταία Νέα